اسباب کشی منزل | ۱۰ راه ساده کردن چیدمان پس از اسباب کشی

عنوان مقاله | ۱۰ راه ساده کردن چیدمان پس از اسباب کشی |
دپارتمان | اوج شید |
گردآوری | مصطفی خدامی |
تعداد کلمات | ۱۱۴۰ |
زمان مطالعه | ۱۲ دقیقه |
اسباب کشی منزل
فهرست مطالب
مراحل چینش منزل بعد از اسباب کشی
گام دوم: مهم ترین وسایل به برق!
گام سوم: آشپزخانه، گل سرسبد خانه!
گام چهارم: آغوش گرم رختخواب خودم!
گام پنجم: کل ها رو بچین، جزءها رو بذار!
گام هفتم: وسایل مشابه را با هم بسته بندی کنید
ادامه مراحل چیدن اسباب منزل بعد از اسباب کشی:
گام هشتم: لباس ها را داخل کارتن های مخصوص قرار دهید
گام نهم: بگذارید وسایل خرت وپرت داخل دراور باقی بماند
گام دهم: بشقاب ها را نزدیک لبه کارتن قرار دهید
شکل ها
شکل ۱:چیدمان منزل پس از اسباب کشی
مراحل چینش منزل بعد از اسباب کشی
اسباب کشی منزل/ به نظر می رسد باز کردن وسایل بعد از اسباب کشی تمامی ندارد. بعد از مرحله پراسترس و خسته کننده جا به جایی و رسیدن به خانه جدید، اگر دوست دارید هرچه سریع تر و راحت تر هر چیزی را در جای مناسب قرار دهید از روش های زیر استفاده کنید. حمل اثاثیه منزل را از شرکت ما یعنی نظم بار بخواهید.
شکل ۱:چیدمان منزل پس از اسباب کشی
گام اول: جعبه ها به صف!
زمان بسته بندی وسایل، محتویات جعبه ها را با برچسب مشخص نمودم و علاوه بر این روی هر جعبه نام فضا را نیز ذکر کردم؛ برای مثال جعبه ای که ظروف را در آن گذاشته بودم را با نام آشپزخانه مشخص کردم. این کار برای باز کردن وسایل، کمک زیادی می کند، به این صورت که اکنون جعبه های هر فضا را در آن فضا قرار می دهم. به سایت ما nazmbar.ir سر بزنید.
گام دوم: مهم ترین وسایل به برق!
قبل از شروع به چیدمان اسباب و وسایل، مهم ترین وسایل خانه را که شامل یخچال، گاز، تلفن و… می شود، راه می اندازم، آب گرم را امتحان می کنم و وسایل گرمایشی و سرمایشی را نیز تنظیم می کنم. اصلا دوست ندارم شب اول از سرما یخ بزنم یا از گرما آب پز شوم یا از گرسنگی تلف گردم. در ضمن فضای کوچکی در نشیمن برای استراحت های کوتاه خودم و همیارانم فراهم می کنم. حمل اثاثیه منزل را به ما بسپارید.
گام سوم: آشپزخانه، گل سرسبد خانه!
هیچ کس نمی تواند منکر این واقعیت شود که آشپزخانه گل سرسبد خانه است. ازآنجایی که این فضا سرچشمه خوراک و تغذیه ما برای دوپینگ کردن برای انجام کارهاست، بهتر است زودتر از فضاهای دیگر چیده شود، پس ابتدا سراغ آشپزخانه می روم. حمل اثاثیه منزل با ماست.
گام چهارم: آغوش گرم رختخواب خودم!
شاید پیش خودتان فکر کنید که نشیمن باید هر چه زودتر چیده شود؛ چون معمولا اولین جایی است که در بدو ورود به خانه به چشم می آید، اما باید بگویم شرمنده! من جای خواب راحت و فضای شخصی ام را به همه چیز ترجیح می دهم. اینکه خودم احساس راحتی کنم در اولویت است، پس بی خیال نشیمن می شوم و بعد از آشپزخانه سراغ اتاق خوابم می روم. اسباب کشی منزل در سایت nazmbar.ir
گام پنجم: کل ها رو بچین، جزءها رو بذار!
یک وسواس سمج درونم وجود دارد که اصرار می کند هر فضا را تمام و کمال بچینم و بعد سراغ فضای بعدی روم، اما من در مقابل این وسواس مقاومت می کنم؛ چون اگر این گونه پیش رود هیچ گاه به فضای بعدی نمی رسم و احتمالا تا سال دیگر گرفتار چیدمان خانه خواهم بود؛ بنابراین ابتدا مبلمان بزرگ و اصلی هر فضا را جای می دهم و جعبه های وسایل جزئی و ریزه میزه را در گوشه ای از همان فضا می گذارم تا به موقع سروقتشان بروم. حمل اثاثیه منزل را از شرکت نظم بار بخواهید.
همان طور که بی خیال جزئیات می شوم، تزئینات را نیز به زمانی موکول می کنم که ذهنم از این همه شلوغی و آشوب در فضاها رها شده باشد. ضمن اینکه تزئینات، زمانی می توانند به خوبی انتخاب شوند که چیدمان فضا قالب ثابتی به خود گرفته باشد و بتوانم بر اساس آن دست به انتخاب بزنم. اسباب کشی منزل خود را به ما بسپارید.
گام هفتم: وسایل مشابه را با هم بسته بندی کنید
برای مثال داروها را با وسایل ریز آشپزخانه داخل یک جعبه نگذارید. چون موقع باز کردن کارتن، وسایل با هم قاطی شده، باعث گیج شدن شما می شود و تفکیک آن ها کار سختی است.از حوله و دستمال ها برای محکم ماندن وسایل در جای خود و سر نخوردن آن ها استفاده کنید. اسباب کشی منزل تخصص ماست.
بهترین بسته بندی زمانیست که وسایل در جای خود با کمک چیزهای دیگر ثابت بوده، از فرو ریختنشان جلوگیری کنیم. حمل اثاثیه منزل و اسباب کشی منزل خود را به ما بسپارید.
ادامه مراحل چیدن اسباب منزل بعد از اسباب کشی:
گام هشتم: لباس ها را داخل کارتن های مخصوص قرار دهید
این کارتن ها (کارتن های رگال دار) دارای رخت آویز و جالباسی بوده، به راحتی می توان لباس ها را داخل آن ها آویزان کرد. با این جعبه ها هنگام بسته بندی در وقت صرفه جویی زیادی می شود .اسباب کشی منزل تخصص ماست.
دیگر مجبور نیستید لباس ها را از چوب لباسی بیرون آورده، آن ها را یک به یک تا کرده، داخل کارتن قرار دهید. به راحتی آن ها را با همان شکل بدون چروک شدن داخل کارتن بگذارید. حتی می توانید آن ها را به صورت دلخواه بر اساس رنگ، ضخامت یا فصل تقسیم بندی کنید و هنگام ورود به خانه جدید، به راحتی از کارتن در آورده، سریع و بدون زحمت در کمد قرار دهید. حمل اثاثیه منزل را به ما واگذار کنید.
گام نهم: بگذارید وسایل خرت وپرت داخل دراور باقی بماند
اگر در داشتن کارتن خالی محدودیت دارید یا انتقال وسایل دراور به کارتن برایتان مشکل است، در صورتی که داخل کشوها وسایل شکستنی نیست، بگذارید وسایل داخل کشو باقی بماند. کشوها را با چسب نواری به بدنه کمد یا دراور محکم کنید. دقت کنید که دراور رنگ شده نباشد. نگذارید نوارچسب مدت طولانی روی دراور باقی بماند و چسب زدن را در آخرین لحظه جابه جایی انجام دهید. حمل اثاثیه منزل کار ماست.
گام دهم: بشقاب ها را نزدیک لبه کارتن قرار دهید
اسباب کشی منزل/ سیاری از افراد بشقاب ها را ته جعبه می گذارند اما اگر آن ها را نزدیک لبه قرار دهید، احتمال شکسته شدنشان کم تر است. بشقاب ها را داخل روزنامه بپیچید. ته کارتن و گوشه های جعبه وسایل دیگر قرار دهید تا بشقاب ها سر جای خود محکم و ثابت بمانند و جابه جا نشوند. موقع بسته بندی ظرف های بلور، ظروف سنگین تر را ته گذاشته و ظرف های کوچک و ظریف را رو قرار دهید تا در صورت باز شدن جعبه موقع جابه جایی احتمال شکستن آن ها کم تر باشد. روی این جعبه ها حتما کلمه شکستنی را بنویسید. حمل اثاثیه منزل را از شرکت نظم بار بخواهید. Nazmbar.ir