۰۱
خرداد
0
دیدگاه
۲۸ نکته برای راحت ترین اسباب کشی منزل در اصفهان
در شاخه :نکات اسباب کشی, نکات بسته بندی

سرفصل های این پست
۲۸ نکته برای راحت ترین اسباب کشی منزل در اصفهان
- اول یک لیست از کارهایی که باید انجام دهید، تهیه کنید. لیست شما باید با حفظ ترتیب و زمان بندی و همینطور لوازمی که باید جابجا کنید، را یادداشت کنید. سپس بعد از یادداشت لیست کارها بسته بندی وسایل خود را آغاز نمایید.
- شما باید بدانید برای بسته بندی به چه موادی و لوازمی نیاز دارید. مثلا: طناب، جعبه یا کارتن های مقوایی ضخیم در اندازه های متفاوت(میتوانید این جعبه های را از سوپر مارکت تهیه نمایید). جعبه های پلاستیکی یا چوبی که مخصوص میوه هستند. پارچه، نوار چسب محکم و پهن، منگنه، برچسب، بند، پلاستیک های حباب دار مخصوص بسته بندی شکستنی ها، روزنامه های باطله، ماژیک درشت با رنگ هایی که نما دارند. مانند: مشکی، آبی و قرمز.
- قبل از بسته بندی، لوازم را شسته و یا پاک کنید. البته این نیازی به شستن ظروف مصرفی مانند لیوان ها، آینه ها، کریستال ها و امثال اینها نیست. زیرا مجدداً در منزل جدید باید شستشو دهید.
- اگر جعبه های هر یک از لوازم شکستنی را همچنینی نگه داشته اید، در مرحله بسته بندی، اول آنها را در لابه لای پارچه، روزنامه، یا پلاستیک پیچیده و سپس در داخل جعبه های مخصوص خودشان قرار دهید. در غیر اینصورت با بسته بندی محکمتر هرکدام از آنها را جداگانه، و در آخر همه را کنار هم در جعبه ای بزرگ با دقت تمام بچینید.
- قبل از قرار دادن لوازم در جعبه های مقوایی، از محکم بودن اتصالات و نوع کارتن آن اطمینان حاصل کنید.
- هرچه در بسته بندی وسایل شکستنی بیشتر دقت کنید، اجناس خود را سالم تر تحویل میگیرید.
- خرده ریزه های شکستنی را در روزنامه های باطله و یا پارچه بپیچید و از ظروف پلاستیکی درداری که دارید به عنوان جعبه برای آنها استفاده کنید.
- در زمان چیدن وسایل، در هر نوع جعبه ای به خصوص مقوایی، باید میزان تحمل وزن لوازم را و همچنین اتصالات آن را به دقت چک کنیم. تا در هنگام جابجایی مشکلی پیش نیاید. ( باید برای محکم تر کردن اتصالا جعبه مقوایی میتوانید از چسب های نواری پهن استفاده کنید)نکاتی برای راحت ترین اسباب کشی منزل.
- برای حمل راحت تر و استحکام بیشتر جعبه ها، میتوانید از طناب های ضخیم هم استفاده کنید. اسباب کشی منزل در اصفهان همیشه جز یکی از امور مشکل به ویژه برای خانمها میباشد. زیرا به منظور راحت انجام شدن و هرچه سریعتر و بدون خسارت و همینطور رفاه بیشتر خودتان به ادامه مقاله بیشتر دقت نمایید. شما با نکاتی آشنا خواهید شد که در انجام این پروسه بسیار سخت راهنمای شما میشود.
- بعد از بسته بندی وسایل و قرار دادن آنها در جعبه های مخصوص، تعداد آنها را بشمارید تا بعداً جعبه ای را جا نگذارید.
- بر روی هر جعبه بعد ار تمام شدن کار بسته بندی، برچسبی که نشان دهنده نوع وسیله ای است که داخل جعبه قرارداده اید، به روی آن بچسبانید.
در صورتی که داخل جعبه وسایل شکستنی قرار دارد، با ماژیک قرمز یادداشت کنید و همینطور مکانی در منزل که لوازم به آنجا تعلق دارد را روی جعبه بنویسید.
به این ترتیب هر کدام از جعبه ها را به محض انتقال با منزل جدید، در جایی که روی جعبه اشاره کرده اید قرار میگیرد. این روش، نظم بیشتر به منزل جدید شما میدهد و از شلوغی و هرج و مرج جلوگیری میشود.
- برای اینکه جلوگیری کنید از کثیف شدن فرش بخصوص ریشه های آن در زمان جابجایی، اول پارچه ای را در قسمت ریشه ها به صورت دولا طوری که ریشه در بین دو لایه پارچه قرار گیرد. سپس فرش را با پارچه لوله میکنیم . در آخر اگر پارچه بزرگ در دسترس دارید، به دور فرش لوله شده بپیچید.
- نکاتی برای راحت ترین اسباب کشی منزل. داخل کشوهای پاتختی و میز آرایش را تمیز کنید و لوازم داخل آن را به طور منظم و مرتب بچینید. سپس وسال کشوی مورد نظر را داخل کیسه ای بزرگ و ضخیم قرار دهید. جهت جلوگیری از ریختن لوازم به بیرون، در پلاستیک رابا چسب محکم بچسبانید.
- در زمان اسباب کشی، وسایل چوبی که دارای گوشه های زاویه دار مثل میزها، بیشتر مورد صدمه قرار میگیرند. برای مراقبت و نگهداری این قبیل لوازم چوبی، اول روی زوایا را با پلاستیک های حباب دار و یا حتی پلاستیک های ساده و روزنامه ها بپوشانید. سپس لایه دیگری از مقوای ضخیم را روی پوشش قبلی قرار بدهید. میتوایند از نوارچسب هم برای محکم کردن آن استفاده کنید.
- زمانی که برای محکم کردن پوشش های حفاظتی برای لوازم، چسب های نواری را به کار ببرید، مراقب باشید که چسب به طور مستقیم با سطح وسایل چوبی تماس پیدا نکند.
- برای جلوگیری از ایجاد هر گونه صدمه ای برای رنگ و روکش چوب و پایه های صندلی ها و به صورت کلی مبلمان هم از روزنامه های باطله، پارچه یا پلاستیک استفاده کنید. به این صورت که آنها را چند لایه چند لایه به دور محل مورد نظر بپیچید.
- برای بسته بندی وسایل و خرده ریزه های قابل شکست میتوانید از لباس های نخی منزلتان استفاده کنید. به صورت که با یک تیر دو نشان میزنید.
- اگر مبلمان شما دارای روکش پارچه ای میباشد، در زمان اسباب کشی تمامی مبل ها را با روکش مخصوص خودشان بپوشانید و سپس حمل کنید.
- جعبه های بزرگ را با کتاب ها و وسایل سنگین مانند آنها پر نکنید. چون حمل آنها برای باربران و حتی خود شما مشکل میباشد. بنابراین نیمی از آنها را با کتاب و نیمی دیگر را با خرده ریزه های دیگر پر کنید.
- برای جابجایی گیاهان به خصوص گلدان های بزرگ و سنگین، چاره ای به جز جابجایی به همان صورت موجود نیست. ولی در مورد گلدان های کوچک، میتوانید آنها را در یک حعبه محکم مقوایی یا چوبی یا پلاستیکی بگذارید و در داخل هر گلدان چوبی به ارتفاع بلندترین گیاه گلدان فرو کنید. بعد کیسه زباله ای بزرگ و یا پلاستیکی نازک روی سطح دهانه و طرفین جعبه و همینطور پایه های چوبی فرو رفته در گلدان ها قرار داده و با نوار چسب محکم کنید.(فراموش نکنید منافذی ریز برای تنفس گیاه باقی بگذارید).
- لباس های آویز تان را با همان چوب لباس، همه را با هم در یک پلاستیک بزرگ و یا در بین یک ملحفه بپیچید و سپس آن را جابجا کنید.
- برای حمل و جابجایی لوازم صوتی و تصویری از جعبه های مخصوص آنها و یا یک جعبه دیگر با بسته بندی محکم در محل محل های حساس مثل شیشه تلویزیون یا مانیتور کامپیوترتان استفاده کنید. حتی اگر این وسایل را با وسیله شخصی خودتان حمل کنید خیلی بهتر است.
- اجناس گرانبها، ارزشمند و عتیقه خود مانند: طلا، پول، نقره، فرش، شکستنی های گرانقیمت را نیز در صورت امکان با وسیله نقلیه شخصی جابجا کنید.
- قبل از اسباب کشی به منزل جدید، آنجا را به طور کامل تمیز نمایید. سپس سمپاشی کنید. به این ترتیب با وجود هر نوع حشره ای مبارزه میشود.
- وسایل ضروری را که در زمان اسباب کشی منزل در اصفهان و روز های جابجایی نیاز دارید را حتما در دسترس بگذارید. مانند: داروهای ضروری، پوشک، لوازم بهداشتی و غیره.
- اگر کف منزل جدیدتان موکت میباشد. روی سطح موکت پلاستیکی ضخیم و بزرگ پهن کنید تا در زمانی که اسباب و اثاثیه منزلتان را وارد میکنید آنجا کثیف نشود.
- تا حد امکان هیچ وسیله ای را هم بزرگ و هم کوچک را بدون جعبه و یا بسته بندی و ایجاد پوشش با مقوا و یا هر چیز دیگر مثل آن جابجا نکنید. زیرا قرار گرفتن آنها به خصوص لوازم بزرگ در کنار هم در وسیله نقلیه اسباب کشی بدون هیچ محافظ و یا پوششی، احتمال آسیب رساندن به ظاهر وسایل را افزایش میدهد.
- تمامی اسباب منزل را حتی وسایلی که در منزل قبلی همیشه در جعبه های مخصوص بسته بندی بوده را باز کنید. سپس بعد از تمیز کردن و زدودن گرد و غبار و دیدن اینکه سالم هستند(به منظور نبود حشرات مانند سوسک و غیره)و مجدداً وسایل خود را بسته بندی کرده و به محل جدید جابجا کنید. زیرا امکان دارد در غیر این صورت با تمامی تمهیداتی که برای از بین بردن حشرات در منزل جدید داشته اید، حشرات یا تخم آنها را از راه وسایل به این محل منتقل کنند.